Ficatei de pui in aluat

de dariadeea in Ficat, 26 Mai 2013 | 5940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 500 g ficatei de pui
  • 2 lingurite mustar picant(sau dulce)
  • 1-2 linguri faina
  • 125 g smantana
  • ulei
  • sare si piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in aluat:

Mai intai se scoate aluatul la dezghetat la tempretatura camerei. Ficateii se spala bine, se dau prin faina si se pun in tigaie la prajit. Dupa ce s-au facut se scot cu o paleta cu gauri (bine scursi de ulei) pe un platou.

Aluatul se intinde bine si se taie in patrate potrivite. Smantana se amesteca cu mustar, sare si piper dupa gust. In patratul de aluat se pun cativa ficatei, deasupra se pune o lingurita din amestecul de smantana si se impacheteaza ca un portofel. Se pun portofelele in tava, se ung cu oul batut bine si se da la cuptor pentru 30-35 minute (pana se rumenesc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui la tigaie